Tilausajot ja muut kuljetuspalvelut Maskussa, Turussa, Raisiossa ja lähialueilla

MK-Taksi Oy tarjoaa laadukkaita tilausajoja ja muita kuljetuspalveluita Maskussa, Turussa, Raisiossa sekä lähialueilla neljän taksin voimin. Käytössämme on neljä henkilöautoa; yksi farmari, yksi Sedan sekä kaksi tilavampaa, pyörätuolikuljetuksiin soveltuvaa mallia.


Kaikki kuljettajamme toimivat pitkällä kokemuksella sekä ystävällisellä, asiakaslähtöisellä asenteella. Me päivystämme sunnuntaista klo 18:00 perjantaihin klo 18:00 saakka. Muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan.

Tilaa kyyti

Tilausajot

Varaa tilausajo, kun tiedät etukäteen tarvitsevasi kyydin tiettyyn aikaan. Samalla voit kertoa meille erityistarpeistasi, mikäli mukanasi matkustaa esimerkiksi pieni lapsi, lemmikki tai sinulla on mukanasi suuria matkatavaroita. Tilausajojen hinnat ovat neuvoteltavissa. Tilausajolla varmistat, että saat kyydin mihin kellonaikaan tahansa varmasti ja että kalusto vastaa parhaiten tarpeitasi.

Kela-kuljetukset

Kela-taksi kannattaa tilata Varsinais-Suomen Kela-toimistosta, sillä muuten omavastuu nousee kaksinkertaiseksi, eikä omavastuuosuutta lasketa mukaan maksukattoon. Saat matkakorvauksen heti taksissa ja vältyt korotetulta omavastuulta. Tee tilaus viimeistään matkaa edeltävänä päivänä klo 14:00 mennessä. Tilaa matka Kela-toimistosta myös silloin, kun tarvitset taksia äkillisesti tai olet unohtanut tilata taksin edellisenä päivänä. 


Voit tilata yhdellä tilauspuhelulla kaikki tiedossasi olevat matkat seuraavan 14 vuorokauden ajalle. Jos tiedossasi on käyntiluontoinen matka, voit tilata sen menopaluumatkana. Tällöin sinun tulee osata arvioida lähtöaika paluumatkalle. Muista näyttää kuskille Kela-korttisi ennen matkan alkamista. Ajamme Kela-kuljetuksia aina kun mahdollista.


Varsinais-Suomen Kela-kuljetusnumerot:

puh. 0800 130 001 (suomi, 1,17 € + pvm)

puh. 0800 130 002 (ruotsi, 1,17 € + pvm)


Huom. Muista aina tarkistaa Kela-toimiston uusimmat muutokset käytäntöihin. 


Lisätietoja Kela-kuljetuksista: Näin tilaat Kela-taksin ja Kelan taksimatkat.

Edustus, hääkuljetukset ja yritysajot

Ajamme edustus- ja yritysajot sekä hääkuljetukset MB-Sedanilla. Edustusajot soveltuvat kuljetuksiin, joissa pitää saapua perille siistinä, ajallaan ja tyylillä. Näitä voivat olla esimerkiksi teatteri-, elokuva-, konsertti- ja oopperamatkat. 


Kuljetuksissa käytettävät autot ovat aina hyvin huollettuja ja siistejä. Autot vaihdetaan uusiin kahden vuoden välein, joten pääset aina matkustamaan uudella ja kiiltävällä autolla. Kuskit ovat aina myös siististi laittautuneita ja ammattilaisia työssään.

Kuulo- ja puhevammaiset asiakkaat

Kuulo- ja puhevammaiset asiakkaat voivat tilata matkan tekstiviestillä. Ensimmäisen tilauskerran yhteydessä tulee kuitenkin soittaa keskitettyyn tilausnumeroon, josta annetaan ohjeet tulevien matkojen tilaamisesta tekstiviestillä. Muista kertoa, jos kanssasi matkustaa esimerkiksi opaskoira tai tarvitset mukaan muita apuvälineitä.

Vakiotaksiasiakkaat

Mikäli sinulla on oikeus käyttää vakiotaksia, voit tilata matkan suoraan valitsemaltasi taksiautoilijalta. Sovi matkastasi hyvissä ajoin etukäteen. Vakiotaksin kuljettaja ilmoittaa matkaasi liittyvät tiedot tilausvälityskeskukselle. Tilaathan myös äkillisen matkan suoraan vakiotaksilta. Jos tilaat itse taksin keskitetystä tilausnumerosta, matkatilaustasi ei välitetä valitsemallesi vakiotaksille vaan lähimmälle vapaalle taksille.

24 h palvelu

Päivystämme sunnuntaista klo 18:00 perjantaihin klo 18:00 saakka. Muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan, joten olemme aina saatavillasi 24/7.